Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az eperlekvár elkészítése: az epret megpucoljuk, és megmossuk, majd villával összetörjük. Nem baj, ha nagy darabok is maradnak benne!
Lábosban felrakjuk a kristálycukorral főni, rotyogni. Kb. 20 percig főzzük, kihűtjük.
A túrókrém elkészítése: a tejszínhabot felverjük, majd hozzáadjuk a villával átnyomkodott tehéntúrót. Együtt is keverünk rajta a robotgéppel egy pár percig, amíg a túró is szinte habos lesz.
Edénykékbe adagoljuk, és hűtőben jól lehűtjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az eperszezonnak vége, de finom málnával, őszibarackkal stb. is!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.22 10:17
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
eperlekvár elkészítése, epret megpucoljuk, kristálycukorral főni, túrókrém elkészítése, tejszínhabot felverjük, villával átnyomkodott, eperszezonnak vége, kristálycukorral, őszibarackkal, eperszezonnak, átnyomkodott, tejszínhabot, elkészítése, elkészítése, összetörjük, robotgéppel, megpucoljuk, Edénykékbe, habtejszín, eperlekvár, hozzáadjuk, tehéntúrót, megmossuk, felverjük, felrakjuk, adagoljuk, kristály, málnával, túrókrém, maradnak, lehűtjük, Lábosban, keverünk, túró, habtejszín, porcukor, eper, cukor kristály,
|
|
|
|
|